Ambient Audio Oy

Ambient Audio Oy

Ambient Audio Oy sijaitsee Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla, josta käsin se toimii ympäri Suomea sekä tarvittaessa ulkomailla. Yritys on perustettu 2009, mutta ammattitaitoa yrityksellä ja sen työntekijöillä on jo yli 15 vuoden ajalta.

Yritys omistaa tarvittavan kaluston, niin pieniin kuin hieman suurempiinkin äänitys ja live tilanteisiin, mutta rakentaa ratkaisut silti parhaiksi asiakkaan näkökulmasta ja tarvittaessa käyttää vuosien aikana luotuja suhteita studioihin ja äänentoistopalveluihin.

Yritysideana ja lähtökohtana on toimittaa asiakkaille; esimerkiksi orkestereille, bändeille, ohjelmatoimistoille, levy-yhtiöille, ravintoloille ja kaikille musiikkia tuottaville ja tekeville tahoille miksauspalveluita kuin myös valmiita ääni- ja valoratkaisuja, niin livetilanteisiin kuin äänitystilanteisiinkin. Miksaajasta kokonaisiin äänentoisto-, valo- sekä ääniteratkaisuihin.

Ambient Audio Oy ei ole rajoittunut mitenkään tai mihinkään tiettyyn musiikilliseen tyylilajiin. Miksaus- ja äänitys ammattitaitoa ovat käyttäneet niin klassisen, kansanmusiikin, pop-, rock-, heavy-, ja jazzmusiikin harrastajat kuin ammattilaiset.

Käytämme vain laadukkaita ja ammattikäyttöön suunnattuja laitteita.

Linkki sivustolle

Siirry Ambient Audio Oy sivustolle

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Vastaa