VN:F [1.9.22_1171]
Äänestä linkkiä
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Pelit.fi

Pelit.fi on peleihin liittyvä lehti. Sivustolla julkaistaan uutisia uusimmista peleistä eri konsoleille ja tietokoneille. Visuaalisesti hieno sivusto sisältää myös kilpailuita ja keskustelualueen. Osa sivuston toimintoja, kuten jotkin peliartikkelit ovat luettavissa vain Pelit-lehden tilaajille.

Pelit on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä tietokone- ja konsolipelien aikakauslehti, jota julkaisee Fokus Media Finland Oy. Pelit on perustettu 1992 ja on levikiltään Suomen ja Pohjoismaiden suurin pelilehti, ja se kuuluu lajinsa arvostetuimpiin

Pelit-lehti keskittyy pääosin konsoli- ja tietokonepeleihin, mikä erottaa sen muista tietotekniikan alan julkaisuista kuten MikroBitistä. Pelit-lehti koostuu suurimmaksi osaksi peliarvosteluista ja peleihin liittyvistä oheisartikkeleista kuten peliuutisista ja -ennakoista. Konehuone-palstalla käsitellään peliohjaimia ja muuta pelaamiseen liittyvää tekniikkaa, Kino-palstalla puolestaan elokuvia.

Jokaisessa lehdessä on myös pari toimittajien kirjoittamaa kolumnia peleistä ja tietotekniikasta. Aika ajoin lehdestä julkaistaan myös erikoisnumeroita, jotka käsittelevät enimmäkseen esimerkiksi urheilu- tai musiikkipelejä.

Pelit-lehti arvostelee pelit sanallisen artikkelin lisäksi tiivistäen 100 pisteen asteikolla. Lisäksi peli voi saada Pelit suosittelee -leiman arvosanasta riippumatta, esimerkiksi täysin uuden idean tai jonkin osa-alueen erinomaisen toteutuksen ansiosta.

Pelit.fi, 4.0 out of 5 based on 1 rating Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Siirry sivustolle: http://www.pelit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *