Pelit.fi

Pelit.fi

Pelit.fi on peleihin liittyvä lehti. Sivustolla julkaistaan uutisia uusimmista peleistä eri konsoleille ja tietokoneille. Visuaalisesti hieno sivusto sisältää myös kilpailuita ja keskustelualueen. Osa sivuston toimintoja, kuten jotkin peliartikkelit ovat luettavissa vain Pelit-lehden tilaajille.

Pelit on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä tietokone- ja konsolipelien aikakauslehti, jota julkaisee Fokus Media Finland Oy. Pelit on perustettu 1992 ja on levikiltään Suomen ja Pohjoismaiden suurin pelilehti, ja se kuuluu lajinsa arvostetuimpiin

Pelit-lehti keskittyy pääosin konsoli- ja tietokonepeleihin, mikä erottaa sen muista tietotekniikan alan julkaisuista kuten MikroBitistä. Pelit-lehti koostuu suurimmaksi osaksi peliarvosteluista ja peleihin liittyvistä oheisartikkeleista kuten peliuutisista ja -ennakoista. Konehuone-palstalla käsitellään peliohjaimia ja muuta pelaamiseen liittyvää tekniikkaa, Kino-palstalla puolestaan elokuvia.

Jokaisessa lehdessä on myös pari toimittajien kirjoittamaa kolumnia peleistä ja tietotekniikasta. Aika ajoin lehdestä julkaistaan myös erikoisnumeroita, jotka käsittelevät enimmäkseen esimerkiksi urheilu- tai musiikkipelejä.

Pelit-lehti arvostelee pelit sanallisen artikkelin lisäksi tiivistäen 100 pisteen asteikolla. Lisäksi peli voi saada Pelit suosittelee -leiman arvosanasta riippumatta, esimerkiksi täysin uuden idean tai jonkin osa-alueen erinomaisen toteutuksen ansiosta.

Linkki sivustolle

Siirry Pelit.fi sivustolle

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Vastaa